Биди најдобра верзија од себе

Трет Модул

Не е важно каква е вашата моментална состојба, важно е дека вие можете да ја промените.

Успехот бара многу помалку работа отколку што мислите.

Подгответе се за успех преку  трансформација на вашиот живот. Сите три модула од Биди најдобра верзија од себе, ќе ви помогне да го дизајнирате вашиот идеален живот и ќе ги оттргне сите пречки кои стојат на вашиот пат кон усехот.  Ќе го научите патот како да стигнете од таму каде што сега се наоѓате, таму каде што сакате да бидете. И за време на ова патување да уживате и да се чуствувате одлично.

Кои теми ќе се работат на третиот модул?

  • Стравот е најголемиот непријател на човекот. Искуси го стравот и направи ги нештата секако;
  • Ние сме просек од петте луѓе со кои се ружиме секојдневно. Опкружи се со позитивни луѓе, луѓе кои те подржуваат и ти помгаат во твојот раст и развој;
  • Користи ја повратната информација (feedback) во твоја корист. Мисли на негативен фидбек како за позитивни можности;
  • Однесувај се како да – Биди, прави и имај се што ќе посакаш… почнувајќи од сега;
  • Развиј позитивна свесност за пари. Да се биде негативен за пари сериозно ќе го саботира твојот финансиски успех;
  • Практицирај упорност со трпение;
  • Стани Лидер кој ќе го следат.
По завршување на сите три модула вие ќе се здобиете со сертификат за учество во програмата Биди најдобра верзија од себе и се стекнувате со право да ги користите стекнатите техники за личен саморазвиток.

Погледнете ги Модул 1 и Модул 2:

МОДУЛ 1

ПРВ МОДУЛ

Јас верувам дека секој од нас може да постигне неверојатни успеси во животот.

МОДУЛ 2

ВТОР МОДУЛ

Време е да излезете од секојдневните рутини и да станете вистински достигнувач.

Контактирајте не

За повеќе информации пополнете ја формата подолу или јавете се на +389 70 23 54 27 и со задоволство ќе ви одговориме.