Биди најдобра верзија од себе

Втор Модул

Време е да излезете од секојдневните рутини. Време е да станете вистински достигнувач.

Вие имате внатрешен GPS како да се префрлите на автоматска рута за било која дестинација (цели, афирмации, визуелизација). Доколку знаете и сте фокусирани на ЗОШТО, КАКО ќе се појави! Вие имате внатрешен водечки систем, научете да му верувате и користете го. Секогаш функционира и ви зборува преку вашите телесни сензации.

Пронајдете ја хармонијата која доаѓа со себе-прифаќање и во процесот откријте ја вашата животна мисија и неограничените можности кои ве чекаат. Клучот да го промените светот, да го промените вашиот живот и да ги облагородите тие околу вас, е автентичноста, подготвеноста да бидете свои, да живеете во согласност со сопствеите вредноти, да бидете страствени за се` то ве опкрушува, да станете најдобра верзија од себе.

Не е важно дали вашата цел е да бидете добар родител, врвен спортиста, да купите автомобил од вашите соништа, да станете менаџер во вашата компанија, да изгуботе килограми, да патувате или да бидете феноменален актер – овој модул ќе ви овозможи да развиете јаснен опствен план кој ќе го трансформира вашиот живот така како што вие посакувате.

Кои теми ќе се работат на вториот модул?

  • Ослободете се од одвлекувачите на внимание и фокусирајте се на вашите соништа, вашите надежи и вашите цели.;
  • Секој ден прави 5 работи кои ќе те водат кон остварување на целта;
  • Моќта на Афирмацијата;
  • Фантазијата е најважна. Таа претставува увид во идните убавини на животот.” Алберт Ајншатјн – Моќта на визуeлизацијата;
  • Побарај, верувај и ќе добиеш;
  • Откривање на копнежот, вашата животна мисија;
  • Моќта на поставување на прашања и барање на посакуваното;
  • Универзумот ја наградува акцијата.

Погледнете ги Модул 3 и Модул 1:

МОДУЛ 3

ТРЕТ МОДУЛ

Не е важно каква е вашата моментална состојба, важно е дека можете да ја промените.

МОДУЛ 1

ПРВ МОДУЛ

Јас верувам дека секој од нас може да постигне неверојатни успеси во животот.

Контактирајте не

За повеќе информации пополнете ја формата подолу или јавете се на +389 70 23 54 27 и со задоволство ќе ви одговориме.