Бескрајна благодарност до сите учесници на првиот организиран семинар под наслов „Будење на свеста“, кој се одржа на 18 мај 2019 година. Искрено се надевам благодарение на заедничкиот труд кој го вложивме на овој семинар ќе станеме присуство на љубовта во овој свет ❤️❤️❤️

Напишете коментар