Енергетски третман Барси

Катерина Ангеловска е сертифициран Access Bars практикант. Овој третман се работи со физичко присуство.

2.400 ден

Access Bars е нежна практична енергетска техника за алтернативна терапија, воведена од Гери Даглас во 1990 година. Баровите се 32 точки на главата што ја складираат електромагнетната компонента на вашите мисли, чувства, емоции, идеи, верувања, размислувања и какви било погледи што сте ги имале во секој живот.

Сите ограничувања што ги создаваме во нашиот живот се поврзани со нашите мисли, чувства, емоции, идеи, верувања, ставови, одлуки и гледишта што ги имаме за тоа. Кога благо ќе се допрат точките (баровите), започнува да се расчистува сè она што е заклучено и што не спречува да веруваме дека може да го добиеме во животот за кој отсекогаш сме знаеле дека е возможно. Ова не е когнитивен процес, не мора да знаете што ве ограничува да го исчистите односно отпуштите. Не мора да знаете кога или зошто сте создале нешто за да го отпуштите. Вие само треба да бидете подготвени да примате, а „баровите“ почнуваат да отпуштаат сè што не ви дозволува да примате.

СТАПИ ВО КОНТАКТ

Katerina Angelovska © 2023 All rights reserved.

payment-methods