Мастер програма Будење на свеста
Направена според најпродаваната книга “Будење на свеста”, оваа дигитална мастер програма е за вашата нова животна авантура.
  • 1.990 ден

За кого е наменета?

Оваа програма е за секој кој има блесок на љубопитност за тоа што сè е возможно да направите за себе. Направена според најпродаваната книга “Будење на свеста”, оваа дигитална мастер програма е за вашата нова животна авантура.

– Онлајн мастер програма со 8 видеа за 8 недели;
– Аудио снимки за да можете да го слушате секој модул;
– Работни материјали за секое видео со медитации и задачи што треба да ги направите сами;
– Заедница со ексклузивна Facebook група каде што ќе можете да – размените искуства;
– Неограничен пристап до мастер програмата Будење на свеста.

СТАПИ ВО КОНТАКТ

payment-methods