Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/katerin1/public_html/wp-config.php on line 109

Notice: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/katerin1/public_html/wp-config.php on line 110
Дали партнерската врска исцелува? - Катерина Ангеловска

Единствената вистина за која мора да станеме свесни и за која јас станав свесна и ја прифатив, е дека врските не се наоѓаат надвор од мене, тие се внатре во мене. Мојата вистинска емотивна врска е мојата врска со себе, сите останати се само нејзино огледало. Учејќи себеси да се сакам, автоматски примам љубов и почитување кое сакам да го добијам од другите.

Напишете коментар


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/katerin1/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/katerin1/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489