Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/katerin1/public_html/wp-config.php on line 109

Notice: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/katerin1/public_html/wp-config.php on line 110
Моќта на благодарноста - Катерина Ангеловска

Благодарноста е една од најмоќните емоционални состојби на човекот. Таа е состојба на изобилие. Колку повеќе сте благодарни за тоа што го имате и тоа што го добивате, без голем напор ќе привлечете повеќе работи во вашиот живот.

Напишете коментар


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/katerin1/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/katerin1/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489