Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/katerin1/public_html/wp-config.php on line 109

Notice: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/katerin1/public_html/wp-config.php on line 110
Почитувај се и слави го сопствениот успех - Катерина Ангеловска

Почитувањето исто како и благодарноста се едни од најголемите емоционални состојби на човекот. Тие се состојби на изобилие. Почитувајте се себеси, сакајте се себеси, кажете си `Браво јас` не само за големите достигнувања туку и за сите мали секојдневни достигнувања и славете го сопствениот успех. Вие сте лидери на својот живот!

Напишете коментар


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/katerin1/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/katerin1/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489