FAQ - Често Поставувани Прашања

ПЛАЌАЊА

Плаќањето на нашата веб страна се врши онлајн со кредитна или дебитна картичка или преку уплата во банка. Подолу следат информаци и чекори за плаќањата:

Како прв чекор можете да се РЕГИСТРИРАТЕ НА НАШАТА ВЕБ СТРАНА, но во секој случај можете да извршите купување и како посетител.

*Најдесно-горе имате копче “Регистрирај се”- кликнете на него и изберете опција за регистрација!

Ставете ги во кошничка продуктите што сакате да ги купите – Стиснете на полето “ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА”

Откако ќе кликнете на “ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА” потоа кликнете на копчето “КОН ПЛАЌАЊЕ”. Подолу на страната што ќе ви ја отвори ќе видите поле за пополнување на ваши информации, и откако ќе ги пополните информациите, кликнете на коцката за “штиклирање” каде се согласувате со условите за употреба. Под тоа ќе видите две опции за плаќање, едната е “Плаќање со платежна картичка”, другата е “Плаќање преку Банка”. Одберете го полето кое на вас ви одговара.

Веднаш под тоа има поле “КОН ПЛАЌАЊЕ”– кликнете на него и ќе дојдете до следно поле, кое за внесување на податоци за уплата со ваша платежна картичка која ќе ја потврдиме на вашата мејл адреса, а доколку претходно сте одбрале плаќање преку Банка, во тој случај ќе добиете друг вид на мејл каде што ќе бидат достапни сите информации за уплата во Банка.

ЛОКАЦИЈА

Нашите канцеларии се наоѓаат на Орце Николов 147a – 2/3, Скопје. За дирекции и мапа кликнете тука.

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

За да ги прочитате нашите услови за користење и плаќање, кликнете тука.

СТАПИ ВО КОНТАКТ

Katerina Angelovska © 2023 All rights reserved.

payment-methods