Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/katerin1/public_html/wp-config.php on line 109

Notice: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /home/katerin1/public_html/wp-config.php on line 110
Mindfulness - Катерина Ангеловска
Mindfulness

Програма за свесно живеење

15.000 ден

Што е Mindfulness

Mindfulness во превод значи свесност. Mindfulness е начин на живот кој ни помага да се фокусираме и да живееме во сегашниот миг. Mindfulness може да ни помогне да престанеме да се вознемируваме за минатото или да се грижиме за иднината. Mindfulness е комбинација на медитација со психолошки вежби и лесни и едноставни јога движења кои можат да ни помогнат да ја надминеме физичката и емоционалната болка, да го намалиме стресот и вознемиреноста и да се исклучиме од постојаниот џагор во главата што го доживуваат многу луѓе. Програмите базирани на Mindfulness се научно докажани програми, и овие истражувања покажуваат дека тие нудат моќни придобивки за здравјето и благосостојбата на човекот, вклучително и зголемена самодоверба, подобрена самосвест и спиритуална еволуција.

СТАПИ ВО КОНТАКТ

Katerina Angelovska © 2023 All rights reserved.

payment-methods

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/katerin1/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/katerin1/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489