Онлајн мастер програма 
Будење на свеста
Направена според најпродаваната книга “Будење на свеста”, оваа дигитална мастер програма е за вашата нова животна авантура.
  • 3.990 ден

Новогодишниот попуст од 35% трае до 06.01.2024

За кого е наменета?

Оваа програма е за секој кој има блесок на љубопитност за тоа што сè е возможно да направите за себе. Направена според најпродаваната книга “Будење на свеста”, оваа дигитална мастер програма е за вашата нова животна авантура.

Онлајн мастер програма со 8 видеа за 8 недели

Аудио снимки за да можете да го слушате секој модул

Неограничен пристап до мастер програмата Будење на свеста

Заедница со ексклузивна Facebook група каде што ќе можете да – размените искуства

Работни материјали за секое видео со медитации и задачи што треба да ги направите сами

СТАПИ ВО КОНТАКТ

Katerina Angelovska © 2023 All rights reserved.

payment-methods