[vc_row css=”.vc_custom_1527220103777{padding-top: 70px !important;padding-bottom: 70px !important;}”][vc_column][thim-heading title=”Биди најдобра верзија од себе” size=”h3″ sub_heading=”Прв Модул” line=”true” text_align=”text-center”][vc_column_text]

Јас верувам дека секој од нас може да постигне неверојатни успеси во животот.

Зошто?

Затоа што успехот е во нас!

Вистината е дека постои само едена личност која е одговорна за квалитетот на животот кој го живеете. Таа личност сте вие. Доколку сакате да бидете успешни, потребно е да превземете 100% одговорност за се што искусувате во вашиот живот. Тоа ги вклучува и вашите достигнувања, резултатите кои ги постигнувате, квалитетот на вашите врски, вашето здравје и физичката подготвеност, вашите финансиски примања, вашите долгови, вашите чувства и итн. Често пати запаѓаме во замка на обвинување на другите луѓе за тоа како се чувствуваме и за тоа што ни се случува во животот. Стануваме завлечени од состојбата на барање решенија на нашите проблеми надвор од нас самите.

Многу е позначајно да погледнеме во себе како го создадаваме тоа што го искусуваме преку нашите мисли, слики и однесувања, наместо да се жалиме и да обвинуваме.

Во природата на човекот е да се развива интелектуално, емоционално и спиритуално.

[/vc_column_text][thim-gallery-images number=”2″ css_animation=”bottom-to-top” autoplaytimeout=”1″ image=”7956,7953″ title=”Учесници на модулите за Биди Најдобра Верзија од Себе”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1527220012935{padding-top: 27px !important;background-color: #f5f5f5 !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1527220192300{padding-top: 0px !important;}”][thim-heading title=”Зошто е важен личниот развој?” size=”h3″ line=”true” text_align=”text-center”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1527222023100{padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”thim-list-text”]

Личниот развој е нов поредок на денешницата кој ни овозможува да ја освестиме личната природа и нашите огромни потенцијали кои ги носиме во себе. А тоа вклучува превземање на ризик, одење во непознатото, и верување дека нашето повисоко јас ќе ни помогне во чекорите кои треба да ги направиме.

Успехот се случува од внатре кон надвор, и затоа е од исклучителна важност да сте запознаени со внатрешното водство.

Првиот модул од програмата Биди најдобра верзија од себе ќе ви помогне:

Ова се темите на кои ќе се работи:

Кои се бенефитите од посета на оваа дводневна работилница:

Оваа дводневна работилница претставува совршено место за откривање и стекнување на нови знаења и техники, кои ќе резултираат со подобрување на личните перформанси, потенцијали и ефикасноста, подигнување на нивото на свесност и вербата во внатрешниот глас.

Не е важно каква е вашата моментална состојба, важно е дека вие можете да ја промените.

Биди лидер на сопствениот живот!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” add_icon=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”pink” i_size=”lg” css=”.vc_custom_1570521623849{background-color: #ffffff !important;border-radius: 3px !important;}” i_custom_color=”#ffffff”]

Со посета на првиот модул вие се стекнувате со одредени алатки за личен само-развиток и по завршување на истиот немате обврска да го посетите вториот и третиот модул. Доколку се одлучите по посета на првиот модул да продолжите понатаму со едукацијата, тогаш е задолжително посетување на вториот и третиот модул. По завршување на сите три модула вие ќе се здобиете со техники, алатки и сертификат за учество во програмата Биди најдобра верзија од себе.

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thim-heading title=”Погледнете ги Модул 2 и Модул 3:” size=”h3″ line=”true” text_align=”text-center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1534603904233{padding-top: 30px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_hoverbox image=”8095″ primary_title=”МОДУЛ 2″ primary_title_font_container=”color:%23ffffff” primary_title_google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:800%20bold%20regular%3A800%3Anormal” primary_title_css_animation=”bounceIn” hover_title=”ВТОР МОДУЛ” align=”left” hover_btn_title=”Дознај повеќе” hover_btn_color=”inverse” use_custom_fonts_primary_title=”true” hover_add_button=”true” hover_btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.katerinaangelovska.mk%2Fbidi-najdobra-verzija-od-sebe%2Fvtor-modul%2F|||”]Време е да излезете од секојдневните рутини и да станете вистински достигнувач.

[/vc_hoverbox][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1534603928055{padding-top: 30px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_hoverbox image=”8101″ primary_title=”МОДУЛ 3″ primary_title_font_container=”color:%23ffffff” primary_title_google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:800%20bold%20regular%3A800%3Anormal” primary_title_css_animation=”bounceIn” hover_title=”ТРЕТ МОДУЛ” align=”left” hover_btn_title=”Дознај повеќе” hover_btn_color=”inverse” use_custom_fonts_primary_title=”true” hover_add_button=”true” hover_btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.katerinaangelovska.mk%2Fbidi-najdobra-verzija-od-sebe%2Ftret-modul%2F|||”]Не е важно каква е вашата моментална состојба, важно е дека можете да ја промените.

[/vc_hoverbox][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Контактирајте не”]За повеќе информации пополнете ја формата подолу или јавете се на +389 70 23 54 27 и со задоволство ќе ви одговориме.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][contact-form-7 id=”9114″][/vc_column][/vc_row]